Crème glacée

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 1 Iul 2014 | 3915 vizualizari

 

Inspirata din "Retete de colectie - Cele mai bune deserturi reci"

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt cremos
  • 100 gr smantana
  • zahar pudra dupa gust
  • optional, pentru servire: menta, fructe de padure (zmeura)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crème glacée:

Amestecam iaurtul, smantana si zaharul pana la omogenizarea completa.

Dam compozitia obtinuta la congelator pentru 15 minute. dupa care se scoate si se amesteca din nou, pentru 15-20 de minute aproximativ.

Se da din nou la congelator pentru 10-15 minute. Se toarna apoi in cupe si se serveste cu menta proaspata si zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crème glacée" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuci